Προσοχή! Το ALOGAKI Toys χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies. Εντάξει

6930 488119

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ

ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΕΙΔΗ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΑ 2 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Ασφάλεια Συναλλαγών


Αγαπητοί μας πελάτες,

Το ηλεκτρονικό κατάστημα alogaki.com παραδίδει παραφαρμακευτικά προϊόντα με ασφάλεια και εχεμύθεια εντός ολίγων εργάσιμων ημερών στην διεύθυνση που επιθυμείτε.

Η ασφάλεια των προϊόντων αποτελεί ύψιστη επιταγή

Καμία αποστολή δεν φεύγει από το φαρμακείο μας χωρίς τον ακριβή έλεγχο.

Άριστη εξυπηρέτηση πελατών

Να είσαστε βέβαιοι: Λαμβάνετε προϊόντα, των οποίων η κυκλοφορία έχει επιτραπεί στην Ελλάδα και ο κίνδυνος να λάβετε ένα παραποιημένο προϊόν είναι το ίδιο ελάχιστος όπως σε κάθε άλλο κατάστημα παιχνιδιών της γειτονιάς σας.

Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Στο βαθμό που στην ιστοσελίδα μας έρχεστε σε περιοχές στις οποίες μεταφέρονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, η μεταφορά των σελίδων μας γίνεται κωδικοποιημένα π.χ. όταν δίνετε στοιχεία διεύθυνσης ή λογαριασμό τραπέζης. Την κωδικοποίηση την αναγνωρίζετε στην μπάρα πλοήγησης (navigation bar), όταν στο τέλος του http:// τοποθετείται επιπρόσθετα ένα "s". Η διεύθυνση (URL) έχει τότε την μορφή https://www.alogaki.com/. To "s" είναι η ασφαλής ένδειξη, ότι οι σελίδες προβάλλονται με ασφαλή κρυπτογράφηση.

Τι είναι ένα πιστοποιητικό SSL;
Με ένα πιστοποιητικό SSL είναι δυνατή η κωδικοποιημένη σύνδεση μεταξύ υπολογιστών. Η ανταλλαγή των δεδομένων γίνεται κωδικοποιημένα και ελέγχεται, αν τα δεδομένα πράγματι πηγαίνουν στον Server για τον οποίο εκδόθηκε το πιστοποιητικό.

Πόσο ασφαλής είναι η κωδικοποίηση των δεδομένων;

Αυτό εξαρτάται από το λογισμικό των χρησιμοποιούμενων Server και Browser. Σύγχρονοι Browser και Server (από το 2000 και έπειτα) κωδικοποιούν τα δεδομένα με 128 Bit και εγγυώνται υψηλή προστασία μεταφοράς δεδομένων. Η κωδικοποίηση των δεδομένων στο alogaki.com είναι 256 bit, η καλύτερη και ασφαλέστερη μέχρι σήμερα σε συμβατικές ιστοσελίδες.


Καλές αγορές,
Alogaki.com